Zwolse Zorg Zangers

CD Single Liefde voor ons allen.

 

CD Single Liefde voor ons allen

 

Een lied met de titel “Liefde voor ons allen”

Een lied dat is gebaseerd op het werk dat wij als zangers op dit moment mogen doen bij de vele instellingen.

Een lied dat liefde geeft en liefde krijgt.

Aan deze cd werken Studio Martin Sterken , TV Oranje, en de CdHamster

voledig kosteloos aan mee.

Omdat we een beperkte oplage hebben willen we u toch de gelegenheid geven om deze Cd Single bij ons te kunnen bestellen zodat u tevens ons doel steunt en wij er op die manier weer meer mooie dingen voor kunnen doen voor onze medemens.

De singles kosten €10,- inclusief verzending.

U kunt een bestelling plaatsen via onze facebook pagina Zwolsezorgzangers geef in een persoonlijk bericht u naam en adres op en wij versturen via een tikkie een betaalopdracht.

Als het bedrag op onze rekening staat bent u verzekerd van uw cd single en bent u tevens sponsor van de Zwolse Zorg Zangers.

Bij voorbaat Dank.

Op initiatief van de Zwolse zanger Harm Wolters treden vele Zwolse artiesten in deze coronatijd geheel belangeloos op voor mensen die in deze rare tijd niet naar buiten kunnen of mogen.

Deze doelgroepen ( ouderen en mensen met beperking) verblijden ze met een optreden.

De artiesten:

Henri van Velzen, Wimmie Bouma, Harm Wolters, Mannes, Wesley Wolters, Jordy Van Vilsteren, Nathanael Bos, Antoon Wolters, Japie Pater, Patrick van Eijk, Raymond Smit Patrick Koers en Rudi Vd Vegt

Nieuws

1 month ago

Lieve mensen,
Op dit moment hebben wij te horen gekregen van de Gemeente dat er voor onze optredens zwaardere voorwaarden gelden dit omdat ouderen nu ook naar buiten mogen en de gemeente het niet ... See more

1 month ago

Ziet u ze ook wel eens? Die mooie aftermovies van de Zwolse Zorg Zanger? Die worden gemaakt door onze Ricardo. Hij is vandaag jarig en wel 30 jaar jong!

Ricardo van harte met je 30e verjaardag

1 month ago

1 month ago

« 2 van 2 »